ALOE VERA VOOR UW PSORIASISBEHANDELING

Als u op zoek bent naar producten voor de behandeling van psoriasis, is Aloë Vera het antwoord. Conventionele geneeskunde somt geen specifieke remedie voor psoriasis op. Studies door wetenschapper Bill Coats, auteur van The Silent Healer: A Modern Study of Aloë Vera, hebben aangetoond dat Aloë Vera-sap, wanneer het dagelijks wordt gedronken, kan helpen om deze specifieke aandoening niet alleen onder controle te krijgen, maar zelfs te genezen. voorwaarde.


Aan het einde van de studie bleek Aloë Vera vijfentwintig van de dertig patiënten te genezen die de actieve medicatie gebruikten, en de behandeling zelf bleek geen toxische bijwerkingen te hebben. De aanbevolen behandeling voor psoriasis door middel van Aloë Vera omvat zowel lokaal als inwendig gebruik.


1. Breng de Curaloe Facial Gel (voor je gezicht) of Curaloe Body Gel (voor de rest van je lichaam) aan op het aangetaste gebied en masseer zachtjes tot het is opgenomen.


2. Drink daarnaast 1,0 fl oz van het Immune System Support Supplement bij het ontbijt, samen met yoghurt of vruchtensap.


3. Gebruik Curaloe All Purpose Cream twee keer per dag, 's morgens en' s avonds, op de aangetaste plekken, omdat dit werkt als een genezende zalf en schilfering en ontsteking vermindert.