ALOE VERA VOOR UW ACNEBEHANDELING

Aloë Vera is een uitstekend ingrediënt in uw acnebehandeling. Acne is een aandoening die ontstaat zodra de huid een abnormale afscheiding van talg heeft. De talgklier produceert ook verhoornde cellen, vaak overproduceert een vette, voor acne gevoelige huid deze. Dit leidt tot verstoppingen in de buitenste lagen van de huid, de epidermis genaamd, bij zo'n verstopping kan een ongewone groei van bacteriën optreden wat dan resulteert in een mee-eter.


De antiseptische en schimmelwerende eigenschappen van de Aloë Vera-plant, gecombineerd met de hydratatie en het versterkende effect van mannanen, stelt Aloë Vera in staat om de verschillende symptomen en effecten van acne op veel verschillende niveaus aan te pakken.


Te nemen stappen voor een effectieve behandeling:


1. Reinig het gezicht twee keer per dag met Curaloe Facial Wash. Droog de huid altijd goed af met een schone handdoek.


2. Breng de Curaloe Facial Toner met een watje of wattenschijfje aan op het gereinigde gebied.


3. Als vochtinbrengende crème op een zeer vette en acne-huid, de Curaloe Facial Gel (op het gezicht) of Curaloe Body Gel (voor de rest van het lichaam) aanbrengen.


4. Tweemaal per week: voer een speciale behandeling uit door een exfoliator op een schone huid aan te brengen, roterende functies uit te voeren. Was vervolgens af met warm water. Breng vervolgens de Facial Gel aan op het gebied voordat u gaat slapen. De behandeling maakt de huid zacht, gehydrateerd en gematteerd met minder roodheid en irritatie.


Om de resultaten te versnellen, wordt aanbevolen om het Aloë Vera Digestive Support Supplement te drinken in combinatie met de externe behandeling.